MAGICVOICE ŞARJLI USBLİ 35 WATT EL MEGAFONU (20237)

0,00
Marka : MAGICVOICE
Toplam Stok Adedi : 0

MagicVoice Şarjlı Usb Li 35 Watt El Megafonu Özellikleri

MagicVoice Şarjlı USB Li 35 Watt El Megafonu, güçlü hoparlörü ve özellikleri ile dikkat çeken bir taşınabilir ses sistemi. Hem dayanıklı hem de kullanıcı dostu tasarıma sahiptir.


  • Su Geçirmez Tasarım: Bu megafon, kullanım sırasında suya ve toza karşı dayanıklılık sağlayan özel bir tasarıma sahiptir. Bu sayede dış mekanlarda güvenle kullanılabilir.
  • Kaliteli Malzeme: ABS malzemeden üretilmiş sağlam gövdesi ve ergonomik tasarımı ile uzun ömürlü ve kullanımı kolay bir üründür.
  • Kolay Kullanım: Basit ve kullanıcı dostu işlev tuşları, cihazın kullanımını kolaylaştırır. Şarj edilebilir 3.7V bataryası, uzun süreli kullanım sağlar ve dayanıklıdır.
  • Yüksek Ses Kalitesi: Yüksek güçteki hoparlörü ve kaliteli ses iletimi için özel olarak tasarlanmış mikrofonu sayesinde yüksek ses kalitesi elde edilir.

MagicVoice El Megafonu, açık hava etkinliklerinde, spor etkinliklerinde, toplantılarda ve acil durumlarda etkili bir ses iletişim aracı olarak kullanılabilir.


Paket İçeriği:

  • 1 x MagicVoice Şarjlı USB Li 35 Watt El Megafonu
  • 1 x 1200 3.7V 18650 Pil
Etiketler
MAGICVOICE, MAGICVOICE ŞARJLI, MAGICVOICE ŞARJLI USBLİ, MAGICVOICE ŞARJLI USBLİ 35, MAGICVOICE ŞARJLI USBLİ 35 WATT, MAGICVOICE ŞARJLI USBLİ 35 WATT EL, MAGICVOICE ŞARJLI USBLİ 35 WATT EL MEGAFONU, MAGICVOICE ŞARJLI USBLİ 35 WATT MEGAFONU, MAGICVOICE ŞARJLI USBLİ 35 EL, MAGICVOICE ŞARJLI USBLİ 35 EL MEGAFONU, MAGICVOICE ŞARJLI USBLİ 35 MEGAFONU, MAGICVOICE ŞARJLI USBLİ WATT, MAGICVOICE ŞARJLI USBLİ WATT EL, MAGICVOICE ŞARJLI USBLİ WATT EL MEGAFONU, MAGICVOICE ŞARJLI USBLİ WATT MEGAFONU, MAGICVOICE ŞARJLI USBLİ EL, MAGICVOICE ŞARJLI USBLİ EL MEGAFONU, MAGICVOICE ŞARJLI USBLİ MEGAFONU, MAGICVOICE ŞARJLI 35, MAGICVOICE ŞARJLI 35 WATT, MAGICVOICE ŞARJLI 35 WATT EL, MAGICVOICE ŞARJLI 35 WATT EL MEGAFONU, MAGICVOICE ŞARJLI 35 WATT MEGAFONU, MAGICVOICE ŞARJLI 35 EL, MAGICVOICE ŞARJLI 35 EL MEGAFONU, MAGICVOICE ŞARJLI 35 MEGAFONU, MAGICVOICE ŞARJLI WATT, MAGICVOICE ŞARJLI WATT EL, MAGICVOICE ŞARJLI WATT EL MEGAFONU, MAGICVOICE ŞARJLI WATT MEGAFONU, MAGICVOICE ŞARJLI EL, MAGICVOICE ŞARJLI EL MEGAFONU, MAGICVOICE ŞARJLI MEGAFONU, MAGICVOICE USBLİ, MAGICVOICE USBLİ 35, MAGICVOICE USBLİ 35 WATT, MAGICVOICE USBLİ 35 WATT EL, MAGICVOICE USBLİ 35 WATT EL MEGAFONU, MAGICVOICE USBLİ 35 WATT MEGAFONU, MAGICVOICE USBLİ 35 EL, MAGICVOICE USBLİ 35 EL MEGAFONU, MAGICVOICE USBLİ 35 MEGAFONU, MAGICVOICE USBLİ WATT, MAGICVOICE USBLİ WATT EL, MAGICVOICE USBLİ WATT EL MEGAFONU, MAGICVOICE USBLİ WATT MEGAFONU, MAGICVOICE USBLİ EL, MAGICVOICE USBLİ EL MEGAFONU, MAGICVOICE USBLİ MEGAFONU, MAGICVOICE 35,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR